Sinds 2004 beheert drs. Kees Roodenburg een besloten beleggingsfonds met een gemiddeld rendement van zo'n 4% boven de Euro Stoxx 50 Net Return Index. The Conviction Fund is op 1 april 2012 open gegaan en is een voortzetting van dit succesvolle beleggingsfonds. Ook de beleggingsaanpak blijft gelijk.

Als fundament voor zijn beleggingsbeslissingen gebruikt Kees Roodenburg zijn specifieke analysekwaliteiten en uitgebreide kennis van bedrijven, beleggen en economie. Zowel zijn opleiding als werkervaring zijn sterk economisch en financieel gericht. Na een universitaire studie bedrijfseconomie en een opleiding tot registeraccountant werkte hij bij Shell in diverse financiƫle functies. Vervolgens vervulde hij vele financiƫle functies bij Ernst & Young en werkte hij als zelfstandig adviseur en interim-manager.

Op basis van zijn ervaringen als belegger, onder andere bij Shell Pensioenfonds, bouwde hij vanaf 2004 een besloten beleggingsfonds op. In dat fonds bleek zijn specifieke stockpickingstijl zeer succesvol te zijn. Om te onderstrepen dat hij de belangen van de participanten optimaal wil behartigen, heeft Kees Roodenburg het merendeel van zijn eigen belegbare vermogen in The Conviction Fund belegd.

Vragen?

Neem dan contact op met de fondsbeheerder Kees Roodenburg via 0622 20 89 85 of 

Rendementen

Juridische structuur van het fonds

Ik wil meer informatie ontvangen